Home Forums Waterschade Bad overstroomd, grote waterschade

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • Annelies Huizinga
  Bijdrager
  Aantal berichten: 3

  Mijn badkamer heeft flinke waterschade opgelopen nadat een leiding was gesprongen onder het bad. Deze leiding bevind zich op een plek waar niemand bij kan. Wij kwamen er helaas te laat achter waardoor de schade al aangericht was toen wij het opmerkten en de hoofdkraan konden dichtdraaien. Erg vervelend want onze badkamer bevind zich op de eerste verdieping. Ook zijn er grote kringen ontstaan op ons plafond in de woonkamer en het laminaat op de overloop staat helemaal bol.

  Wij hebben het gevoel dat de expert de schade echt onderschat maar weten nou ook niet precies wat de schade wél zou moeten zijn. Help wat kunnen wij doen??

  UwContraExpertUwContraExpert
  Moderator
  Aantal berichten: 5

  Beste Annelies,

  Zo te lezen is de verzekeraar al langs geweest met hun eigen expert en is uw schade in ieder geval wel verzekerd. Wat u dan het beste kunt doen, aangezien u denkt dat de schade onderschat wordt, doen contra expertise inschakelen. Er komt dan een onafhankelijke expert bij u langs om de schade in te schatten. Dit doet hij of zij dan niet in opdracht van de verzekeraar en voor deze contra expert valt er dus geen voordeel te halen door de schade lager in te schatten. Wij kunnen u een contra expert toewijzen (vraag onze professionals) maar u kunt natuurlijk ook zelf op zoek gaan naar een contra expert. Let wel op dat de dienstverlening van een contra expert gratis is. Wanneer een contra expert u hiervoor een vergoeding vraagt, klopt er iets niet.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.